over youm’s

 

“Het mooiste resultaat voor mij is als ik iemand kan helpen met persoonlijke groei
en/of zijn of haar klachten kan helpen verminderen.”

wie is franck

Jouw personal trainer is Franck Youmbi. Geboren en opgegroeid in Kameroen (Afrika) waar hij naast zijn studie Kung Fu en Tai Chi master skills is gaan ontwikkelen. In 2001 is hij naar Nederland gekomen en gestart als fitness instructeur

Na verschillende opleidingen op het gebied van sport, bewegen en voeding, is Youm’s personal training en coaching in 2012 opgericht. 

Met meer dan 20 jaar trainingservaring heeft Franck verschillende technieken ontwikkeld om jou zo goed mogelijk te helpen. 

Je eerste stap heb je al gezet door deze website te bezoeken, stap twee is Youm’s bellen of het contactformulier invullen. Daarna zal Franck je helpen. 

schrijf je in voor een gratis proefles

1999

Kungfu en Taichi master skills
Kungfu Academy
Kameroen, Afrika

2005

Fitness Instructor
Fysio Physics
Nieuwegein

2007

Personal Trainer
Opleidingen 2000
Utrecht

2011

Personal Trainer
LAPT
Los Angeles, Amerika

2012

Sports Medicine
NASM National Academy of Sports Medicine
Apeldoorn

2014

Oprichting Youm’s personal training en coaching
Franck Youmbi
Joure

2014 – 2018

NLP Transactional Analysis
Rohel

2023

NASM Certified Nutrition Coach
NCOI
Heerenveen

jij bepaalt

Weet je nog niet zeker of je training met persoonlijke begeleiding wilt gaan doen. Geen enkel probleem. Er zijn verschillende pakketten om mee te beginnen. Zo kun je eerst 6 of 12 keer trainen. Ben je al helemaal overtuigd en wil je je meteen inschrijven voor een doorlopend abonnement, ook dat kan. 

Kies het pakket wat bij jou past en waar jij een goed gevoel bij hebt. Sowieso mag je bij alle pakketten een gratis proefles komen volgen. Als je er een goed gevoel bij hebt, plannen we de volgende trainingen in en als je er geen goed gevoel bij hebt, dan heb je het in ieder geval geprobeerd. 

kijk hier voor de verschillende pakketten